Wat we doen

Bij KMWE maken, ontwikkelen, assembleren en bewerken we complexe onderdelen en modules, die je in allerlei markten en producten terugvindt. Bijvoorbeeld in vliegtuigen, machines in productieruimtes en medische apparatuur.

 

Van design en engineering tot assemblage en afwerking

Wat de wensen en eisen van de klant ook zijn, we komen altijd met een integrale oplossing die tegemoet komt aan de aanwezige behoeften, planning én het budget. We leveren totaaloplossingen en creëren maatwerk op het gebied van precisietechniek en precisiebewerking voor iedere opdrachtgever. Of we nu actief zijn in de fase van ontwerpen, testen en prototypes ontwikkelen of in die van productie, assemblage of supply chain management. We leveren support gedurende de hele levenscyclus van high tech producten.

 

Actief in vele markten en sectoren

Onze klanten bevinden zich in vele branches, zoals de gezondheidszorg, logistiek, luchtvaart, metaalindustrie en techniek. Onze componenten vinden hun weg naar allerlei modules en machinesystemen, verspreid over de hele wereld. Onze teams kunnen zowat elke uitdaging aan, waarbij we vertrouwen op zowel onze eigen expertise en ervaring als die van onze collega’s op de Brainport Industries Campus (BIC).

 

Meer lezen?

Meer info over wie we zijn en wat we doen, vind je op onze corporate site.