KMWE op de Brainport Industries Campus

Als er één locatie op ons ambitieuze lijf geschreven is, is het de Brainport Industries Campus (BIC) wel. Niet zo gek dus dat KMWE aan de wieg van deze inspirerende en uitdagende plek stond!

 

Ultramoderne campus

KMWE was een van de initiatiefnemers voor het ontwerp en de bouw van de Brainport Industries Campus en verhuisde als een van de eerste naar het nieuwe pand in 2019. Doordat we hier middelen, ruimtes, faciliteiten én ervaringen met andere high tech bedrijven en toonaangevende kennisinstituten delen, halen we het optimale uit elkaar en uit onze capaciteiten. Samen hebben we een uniek ecosysteem gerealiseerd, waarin intensieve samenwerking en kruisbestuiving centraal staan.

 

Fabriek van de toekomst

Deze toekomstproof thuisbasis van KMWE is de perfecte plek voor het verder vormgeven van Industry 4.0. Door onze deelname aan het innovatieprogramma ‘Fabriek van de Toekomst’ van Brainport Industries zijn we continu bezig met thema’s als digitale informatie-uitwisseling, slimme logistiek, 3D manufacturing en talentontwikkeling. Dit zie je terug in strategische projecten en field labs, waarin we krachten bundelen met studenten en andere bedrijven. Samen met startups, collega-techbedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid nemen we serieuze stappen richting de industrie van de toekomst. En leiden we de nieuwe generatie vakmensen op.

 

>>MEER OVER DE BRAINPORT INDUSTRIES CAMPUS