Onze locaties

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven en diverse productielocaties in Nederland en Maleisië geven we dag in dag uit vorm aan de technologie van de toekomst.

KMWE Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van KMWE is gevestigd in Eindhoven op de Brainport Industries Campus, het hart van de Nederlandse high tech industrie. Op de campus werken we nauw samen met andere bedrijven, R&D instituten en universiteiten. Onderzoek, opleiding en innovatie komen samen in onze fabriek van de toekomst om ontwikkelingen richting Industry 4.0 te stimuleren.

KMWE Aerospace

Al sinds 1965 wordt de luchtvaartindustrie bediend, vanaf 2014 onder de vlag van KMWE. Eerst vanuit het TX gebouw in Eindhoven, sinds eind 2023 vanuit de Brainport Industries Campus. Een aantal van onze professionals zet hier haar skills in bij het ontwerpen en produceren van motoren en frameonderdelen voor de militaire en civiele luchtvaart.

KMWE Maleisië

In 2008 besloten we tot uitbreiding naar Azië, om onszelf wereldwijd beter op de kaart te zetten. De snelgroeiende innovatieregio rondom de Maleisische stad Penang leende zich perfect voor een grote productielocatie, waar werkzaamheden op het gebied van verspaning en assemblage , plaatsvinden.

ATM Oirschot

ATM Oirschot is sinds juni 2019 onderdeel van de KMWE Group en gespecialiseerd in hoogwaardige oppervlaktebehandelingen van aluminium, rvs en titanium. Daarnaast houden we ons hier bezig met het reinigen van onderdelen en het cleanroom verpakken hiervan.

Klik hier voor een een kijkje in de Cleaning Room bij ATM Oirschot. Of bekijk hoe het is om te werken als Technisch Specialist bij ATM Oirschot.