Onze cultuur en waarden

Cultuur en waarden zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor een werkgever. Voel jij je thuis bij ons?

 

Onze cultuur

Onze cultuur kenmerkt zich door aanstekelijke bedrijvigheid, korte lijntjes en een open sfeer. KMWE is een moderne organisatie, met zaken als innovatie en ontwikkeling hoog op de agenda. Doordat we kansen niet alleen spotten maar ook grijpen, zijn we uitgegroeid van klein familiebedrijf tot wereldwijd actieve organisatie met bijna 600 medewerkers. Inmiddels combineren we het persoonlijke, vertrouwde gevoel van toen met de structuur, ervaring en professionaliteit van een gevestigde onderneming. En deze unieke combinatie bevalt ons uitstekend!

 

 

Onze waarden

Ambitie, verbetering, daadkracht, trots en aandacht. Dat zijn de vijf kernwaarden die iedereen bij KMWE uitdraagt. Noem het ons DNA. Het zijn deze waarden die bepalend zijn voor alles wat we doen.

Ambitie

Bij KMWE denken we vooruit. Onze visie reikt verder dan morgen. We zijn proactief, inventief en ondernemend in het nastreven van onze doelen.

Verbetering

Bij KMWE verbeteren en vernieuwen we. We maken dingen beter, innoveren en leren. Want grenzen? Die zijn er om verlegd te worden.

Daadkracht

Bij KMWE krijgen we dingen voor elkaar. Voelen ons verantwoordelijk, zetten door en leveren resultaten af. Goede resultaten om precies te zijn.

Trots

Bij KMWE zijn we trots. Op wat we doen, wat we maken en waar we werken.

Aandacht

Bij KMWE zorgen we. Voor elkaar, onze collega’s en het milieu. We geven onze omgeving de aandacht die ze verdient.

Onze personeelsvereniging

Vraag je KMWE’ers waarom het leuk werken is bij KMWE, noemen ze de PV vaak als sfeermaker. Als ’typerend voor onze cultuur’. Verreweg het grootste deel van ons personeelsbestand is lid van de PV en velen bezoeken de activiteiten.

Medewerkers van KMWE kunnen via de salarisadministratie per maand een vast bedrag laten inhouden voor het lidmaatschap van de Personeelsvereniging.

Binnen KMWE hebben we een actieve groep collega’s die het bestuur van onze personeelsvereniging vormen. Dit bestuur organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten met als doelstelling het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.