Investeren in mensen

Om persoonlijke groei te stimuleren, hebben we door de hele organisatie heen opleidings- en leerprogramma’s ontwikkeld. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al de nodige ervaring hebt, met hulp van onze praktijkopleiders, interne opleidingscoördinator, e-learningmodules en vakinhoudelijke challenges werk je actief aan je ontwikkeling. Uiteraard met jouw talenten, vaardigheden, interesses en ambities als uitgangspunt.

 

Maatwerk in ontwikkeling

Net als studenten in leerwerkbanen, staat ook de gemiddelde ervaren medewerker bij KMWE niet stil. Onze interne opleidingscoördinator is continu in gesprek met individuele medewerkers, om te kijken naar hun ontwikkelbehoefte en vervolgens een opleidingsplan op maat samen te stellen. Wordt het een fysieke training of een e-learningprogramma? Verzorgen we dit intern of halen we er een externe partner bij? Alles is mogelijk. Als vakman of vakvrouw zijn er volop mogelijkheden voor specialisering en interne doorgroei. Dus, wat denk je ervan, word jij, net als Peter van den Molengraaf, de volgende KMWE’er die met zijn of haar vakkennis de Noordhofprijs in de wacht sleept?

 

Werkend leren

We bieden op verschillende terreinen BBL-trajecten aan, zoals verspanen, mechatronica en plaatwerk. In onze praktijkruimte die speciaal is ingericht voor startende werknemers in een leerwerktraject verspanen, heb je als leerling, stagiair of BBL’er je eigen machines ter beschikking. Verder hebben we bij KMWE een fulltime praktijkopleider verspanen in dienst, die deelnemers aan het gelijknamige BBL-traject begeleidt tijdens hun praktijkdagen. Lees het verhaal van Erwin Verhulst om te ontdekken wat zijn ervaring is geweest door een leerwerktraject verspanen bij KMWE te volgen. Hoe je ook binnenkomt bij KMWE, samen doen we er alles aan het beste uit jou te halen. Voordat je het weet ben jíj een van de aanstormende talenten die meedoet aan de landelijke competitie Vakkanjers!

Wil je stagelopen of afstuderen in ons innovatieve en dynamische bedrijf? Laat het ons weten door het stageformulier in te vullen.

Heb je interesse in een leerwerkplek bij ons innovatieve en dynamische bedrijf? Laat het ons weten door het interesseformulier in te vullen.