Leerwerkplek bij KMWE

Heb je interesse in een leerwerkplek bij ons innovatieve en dynamische bedrijf?
Bekijk de actuele BBL-vacatures en/of vul onderstaand interesse formulier in.

Een vak leren terwijl je betaald krijgt? Bij KMWE vind je leerwerkbanen (BBL opleidingstraject) in diverse vakgebieden, zoals verspanen, mechatronica, plaatwerk en lassen. Tijdens een BBL-opleiding combineer je theorie en praktijk, door afwisselend zes weken in de werkplaats van school en zes weken bij KMWE te werken. Tijdens deze meerjarige opleiding heb je altijd één vaste dag per week theorieles op school. Je wordt niet alleen blij van de afwisseling en professionele begeleiding, ook de arbeidsvoorwaarden zijn om over naar huis te schrijven. Want ja, we betalen alles. Tot je laptop en schoolboeken aan toe.

Lees het verhaal van Erwin Verhulst om te ontdekken wat zijn ervaring is geweest door een leerwerktraject bij KMWE te volgen.

Interesse formulier

Waarom is een opleiding in de techniek een slimme keuze?

Wil jij weten hoe het is om te werken en leren als Verspaner bij KMWE? Onze leerling Collin vertelt je er graag meer over!

Wil jij weten hoe het is om te werken en leren bij KMWE?

Joey heeft tijdens zijn leerwerktraject mechatronica (bbl – niveau 3) binnen KMWE een parkeergarage als afstudeerproject gemaakt.

Stap in de technische wereld van KMWE en kies voor techniek

Wat is techniek? Waar zit techniek in? En wat doet KMWE met techniek? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek onze technische wereld. Overtuigd? Kies dan voor een technische opleiding, of als je al van school bent, kijk eens naar onze vacatures!

Wil jij weten hoe gaaf een bbl opleiding in de metaaltechniek is?

Is de metaaltechniek iets voor jou? In deze film kun je de verschillende beroepen zien waar de lidbedrijven van Brainport Industries College werkzaam in zijn. Jij als student kunt een bbl opleiding kiezen die hierbij past. En BI College helpt jou graag bij je keuze en oriëntatie!

We bieden medewerkers unieke kansen om te werken met de nieuwste technologieën en processen. Meer weten?

Heb je interesse in een leerwerkplek bij ons innovatieve en dynamische bedrijf? Laat het ons weten door het interesseformulier in te vullen.