Uitreiking Noordhofprijs 2021

Genomineerd voor de Noordhofprijs 2021

Op 1 oktober jongstleden deelden we trots mee dat Mustapha Doudou dit jaar is genomineerd voor de vakmanschapsprijs, in de categorie Metaal.

 

Award uitreiking 26 november

De prijsuitreiking vindt plaats op 26 november. De locatie waar de uitreiking plaatsvindt is de High Tech Campus in Eindhoven.

De uitreiking kun je mee volgen.
Via deze link kun je je aanmelden om middels een live stream de uitreiking mee te maken.

 

Wie is Mustapha Doudou?

Mustapha is in 1995 bij KMWE gestart als leerling / operator CNC frezen en is doorgegroeid naar een waardevolle CAM Engineer Milling.

Mustapha is sterk in het bedenken van de juiste opspanningen en het standaardiseren van opspanningen en tooling. Hij houdt daarbij goed de cyclustijden, toolingkosten en continuïteit in de gaten om zodoende tot het beste resultaat te komen.

In zijn dagelijks werk begeleidt hij zijn mensen stapsgewijs en georganiseerd in hun leerproces. En schroomt daarbij niet het juiste voorbeeld te geven.

In Mustapha vindt KMWE een zeer gedreven, betrouwbare en gemotiveerde vakman. Dát is dan ook de reden dat hij de nominatie meer dan verdiend heeft.

 

Wat is de Noordhofprijs?

De Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein.

Meer informatie over de Noordhof Awards is te vinden op Noordhofprijs.nl.

 

Terugblik uitreiking

29 november 2021
Helaas heeft Mustapha niet gewonnen, maar dat maakt ons niet minder trots op zijn nominatie en vakmanschap! Om die reden hebben we Mustapha extra in het zonnetje gezet.

 

Genomineerde Noordhofprijs 2021, Mustapha Doudou wordt in het zonnetje gezet.

 

<< Terug naar nieuws