Investeren in de toekomst van jonge techniek talenten

Sponsor van de Ontdekfabriek

Vanaf de begin jaren is KMWE trotse sponsor van De Ontdekfabriek. In de Ontdekfabriek ontdekken kinderen hun affiniteit met techniek. Samen met technici en creatievelingen vervaardigt en exposeert De Ontdekfabriek hun eigen innovaties.

Jeugd al op jonge leeftijd enthousiast maken voor techniek, is ook een speerpunt van KMWE. Buiten onze sponsoringen, inspireren we de jeugd voor techniek door onze deelname aan events zoals de Dutch Technology Week (High Tech Ontdekkingsroute), bedrijfsbezoeken, Tech Events, etcetera.

 

Hopelijk wordt 2022 een jaar zonder lockdowns en vol nieuwe uitdagingen om de kleine talenten verder te enthousiasmeren. Wij zijn in ieder geval trots op wat de Ontdekfabriek doet en zijn blij dat we daar komend jaar weer een bijdrage aan kunnen leveren.

 

De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek is gevesigd in een iconische verlaten Philips-fabriek. Deze fabriek is omgebouwd tot een speeltuin waar kinderen en hun ouders techniek kunnen beleven. De primaire doelgroep zijn kinderen van 8-14 jaar. De Ontdekfabriek organiseert en faciliteert programma’s en evenementen die bijdragen aan het inspireren voor technologie, design en innovatie.

Wil je meer informatie over de Ontdekfabriek?
Klik hier.

 

<< Terug naar nieuws