Mustapha Doudou genomineerd voor de Noordhofprijs 2021

Genomineerd voor de Noordhofprijs 2021

KMWE is erg trots mee te delen dat Mustapha Doudou dit jaar is genomineerd voor de vakmanschapsprijs, in de categorie Metaal.

 

Wie is Mustapha Doudou?

Mustapha is in 1995 bij KMWE gestart als leerling / operator CNC frezen en is doorgegroeid naar een waardevolle CAM Engineer Milling.

Mustapha is sterk in het bedenken van de juiste opspanningen en het standaardiseren van opspanningen en tooling. Hij houdt daarbij goed de cyclustijden, toolingkosten en continuïteit in de gaten om zodoende tot het beste resultaat te komen.

In zijn dagelijks werk begeleidt hij zijn mensen stapsgewijs en georganiseerd in hun leerproces. En schroomt daarbij niet het juiste voorbeeld te geven.

In Mustapha vindt KMWE een zeer gedreven, betrouwbare en gemotiveerde vakman. Dát is dan ook de reden dat hij de nominatie meer dan verdiend heeft.

 

Wat is de Noordhofprijs?

De Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein.

Meer informatie over de Noordhof Awards is te vinden op Noordhofprijs.nl.

 

Award ceremony

De prijsuitreiking vindt plaats op 26 november. De locatie waar de uitreiking plaatsvindt is de High Tech Campus in Eindhoven.

Wij willen Mustapha van harte feliciteren en wensen hem veel succes tijdens de prijsuitreiking in november van dit jaar.

 

<< Terug naar nieuws