KMWE genomineerd voor William Pijnenburg Award

KMWE is genomineerd

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Brainport Industries College op 21 juni jongstleden zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de William Pijnenburg Award 2023. De drie genomineerde bedrijven hebben volgens de jury allen een actieve voorbeeldrol als één van de kartrekkers in hun regio.

Met trots kunnen we melden dat KMWE genomineerd is!

 

William Pijnenburg Award

De William Pijnenburg Award is vernoemd naar William Pijnenburg, voormalig directeur-eigenaar van AAE bv en altijd breed betrokken geweest bij goed techniekonderwijs in de regio. De prijs staat voor betrokkenheid op het gebied van techniekpromotie, het bieden van werkgelegenheid en het opleiden van toekomstig technisch talent.

Het ‘Infinity Symbool’ van de award staat dan ook voor continuïteit en verbinding op al deze vlakken.

De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een lid van Brainport Industries College dat uitblinkt op techniekpromotie.

 

Award uitreiking

In de komende periode zal de jury de genomineerde bedrijven bezoeken en nader beoordelen. De jury bestaat dit jaar uit Anke Meuffels namens de brancheorganisaties: FME-CWM en de Koninklijke Metaalunie, Peter Manders namens de opleiders in het MBO onderwijs: Summa Techniek en ROC Ter AA, en Yvonne van Mierlo, directeur Ergon.

Tijdens het Brainport Industries Jaarcongres op 5 oktober 2023 zal Manon Pijnenburg met trots, namens de familie, de award uitreiken aan de nieuwe winnaar.

 

Ook genomineerd zijn:

We feliciteren Vullings Metaalbewerking bv en Verbi met hun nominatie en wensen hen veel succes met de voorbereidingen.

 

 

<< Terug naar nieuws