Huub van de Water winnaar Noordhofprijs 2022

Genomineerd voor the Noordhofprijs 2022

In september maakte KMWE bekend dat Huub van de Water dit jaar genomineerd is voor de vakmanschapsprijs in de categorie Metaal.

 

Prijsuitreiking

Op 10 november stonden de beste professionals uit Brainport Eindhoven in de schijnwerpers tijdens de 33e uitreiking van de Noordhofprijs.
Fantastisch georganiseerd met ruim 300 gasten. De prijsuitreiking vond plaats in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

 

Winnaar van de Noordhofprijs!

Wat zijn wij trots te kunnen melden dat onze collega Huub van de Water de winnaar is van de Noordhofprijs 2022 in de categorie metaal!
Gefeliciteerd Huub!

 

Wie is Huub van de Water?

Huub startte zijn carrière bij KMWE in 1995 als stagiair frezen (MTS niveau 4) en klom  op tot een waardevolle CAM Engineer Milling.

Hij adviseert onze Manufacturing-, Cost- en Quality Engineers. Hij begeleidt Productie Operators en nieuwe medewerkers. Zijn uitgebreide kennis is een voorbeeld voor onze nieuwe medewerkers, welke intern opgeleid worden tot Programmeur.

Huub is een maatstaf binnen KMWE als het gaat om door middel van efficiëntie het maximale uit de machine capaciteit te halen.

Loyaal, creatief, volledig zelfstandig, teamspeler en altijd zeer kritisch. Zijn technische kennis en kunde is van op nivo.

 

Wat is de Noordhofprijs?

De Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein.

Meer informatie over de Noordhof Awards is te vinden op Noordhofprijs.nl.

 

<< Terug naar nieuws

Huub van de Water is nominated for the Noordhofprijs 2022

Huub van de Water is winnaar van de Noordhofprijs 2022

Huub van de Water is de winnaar van de Noordhofprijs 2022 in de categorie metaal. Wij zijn erg trots op zijn vakmanschap en danken Huub voor de kennis en inzet die hij de afgelopen jaren heeft geleverd aan KMWE. Deze onderscheiding is een kroon op zijn carrière. Gefeliciteerd Huub!