Huub van de Water genomineerd voor de Noordhofprijs 2022

Genomineerd voor de Noordhofprijs 2022

KMWE is erg trots mee te delen dat Huub van de Water dit jaar is genomineerd voor de vakmanschapsprijs, in de categorie Metaal.

 

Wie is Huub van de Water?

Huub is binnen KMWE op technisch vlak een grote topper. Hij heeft zijn ervaring opgedaan vanaf Stagiair MTS (niveau 4) tot zijn huidige functie als CAM Engineer.

Hij adviseert onze Manufacturing-, Cost- en Quality Engineers. Hij begeleidt Productie Operators en nieuwe medewerkers. Zijn uitgebreide kennis is een voorbeeld voor onze nieuwe medewerkers, welke intern opgeleid worden tot Programmeur.

Huub is een maatstaf binnen KMWE als het gaat om door middel van efficiëntie het maximale uit de machine capaciteit te halen.

Loyaal, creatief, volledig zelfstandig, teamspeler en altijd zeer kritisch. Zijn technische kennis en kunde is van op nivo.

 

Wat is de Noordhofprijs?

De Noordhofprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vakmensen van de Brainport regio (Zuidoost-Brabant). De Stichting Bevordering Vakmanschap reikt sinds 1986 de Noordhofprijs uit aan de beste vakman of vrouw in de bouw, metaal, mechatronica en overige vakgebieden in het technisch domein.

Meer informatie over de Noordhof Awards is te vinden op Noordhofprijs.nl.

 

Award ceremony

De prijsuitreiking vindt plaats op 10 november. De locatie waar de uitreiking plaatsvindt is NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

Wij willen Huub van harte feliciteren en wensen hem veel succes tijdens de prijsuitreiking in november van dit jaar.

 

<< Terug naar nieuws

Huub van de Water is genomineerd voor de Noordhofprijs 2022