Bezoek KMWE tijdens de High Tech Ontdekkingsroute

High Tech Ontdekkingsroute

Op 10 juni vindt de High Tech Ontdekkingsroute 2023 plaats in Brainport regio. Op verschillende hotspots zetten bedrijven hun deuren wagenwijd open: zo krijg je letterlijk een kijkje in de high tech-keuken van onze regio. Je ziet, ervaart en beleeft hoe technologie bijdraagt aan ons dagelijks leven.

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is en kom ‘rondsnuffelen’ bij bekende bedrijven in onze regio. Deze dag is GRATIS en aanmelden is niet nodig.

 

Ontdek techniek op Brainport Industries Campus

Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute kun je een kijkje nemen achter de groengele muren van de Brainport Industries Campus. De bewoners van de campus en andere bedrijven uit de regio verwelkomen je graag en bieden allerlei leuke en leerzame activiteiten en workshops voor jong en oud.

 

Wat is er te doen?

Op de campus ga je op zoek naar onderdelen om je eigen robotje te kunnen solderen, laat je een 3D scan van jezelf maken, voetbal je met robots, kun je bouwen met lego mindstorms en nog veel meer! En als je even wilt chillen na al die indrukken kun je in het BIC café terecht voor een drankje en iets lekkers.

De toegang is gratis, dus kom met het hele gezin gezellig langs.

We zien je graag op 10 juni op de Brainport Industries Campus!

 

Klik hier voor meer informatie.

De High Tech Ontdekkingsroute is onderdeel van Dutch Technology Festival.

 

<< Terug naar nieuws

Wat kon je vorig jaar beleven…

De robotarm (cobot) van KMWE is van slag door de robots die de Brainport Industries Campus hebben overgenomen.
Alleen door een juiste handeling door onze kleine techneuten, gaat deze weer werken… Lukt het jou?

Neem alvast een virtueel kijkje naar onze cobot.