After movie Tech Event 2023

Tech Event bij KMWE

Op 9 maart organiseerde KMWE het Tech Event, een initiatief van Brainport Industries College.

Tijdens een Tech Event krijgen aankomende techniektalenten en zij-instromers de kans om in de keuken te kijken bij KMWE. Zij kunnen beleven wat werken bij KMWE inhoudt.

Gedurende de avond hebben de aankomende studenten, samen met hun ouders, een programma gevolgd waarin ze konden kennismaken met verschillende activiteiten binnen KMWE, maar ook met het BBL-traject. Daarvoor was ook Sem Verberkt van Summa Techniek aanwezig. Hij heeft uitleg gegeven over de opzet van de BBL-opleidingen Verspanen en Mechatronica en hoe je je daarvoor bij het Summa College kunt aanmelden.

Een speciale dank aan alle aanwezigen en uiteraard aan onze collega’s voor jullie uitleg en enthousiasme!

 

Meer informatie

Ben jij ook klaar voor een toekomst in de techniek?
Wil jij ook tegelijkertijd werken en leren?

Informeer dan eens naar onze leerwerkplekken.
Je komt dan trouwens te werken in onze prachtige en innovatieve fabriek van de toekomst op de Brainport Industries Campus.

Vraag naar onze mogelijkheden door een mail te sturen naar [email protected].

 

Deze after movie toont hoe toekomstige techniektalenten kennis maakten met KMWE, maar ook met de BBL-opleiding, wat inhoudt dat een schoolweek wordt opgedeeld in een theorie (1 dag))en een praktijkgedeelte (4 dagen).

Misschien ben je vmbo’er of havist en via een tech event, gastles of excursie met KMWE in contact gekomen. Misschien doe je een mbo- of hbo-studie en overweeg je naast of tijdens je studie een stage of (bij)baan in de techniek. Hoe je ook bij ons terechtkomt, als werkende student ben je allesbehalve een uitzondering. Sterker nog: bij KMWE verwelkomen we doorlopend toekomstige vakmannen en vakvrouwen. We worden door meerdere instanties gezien en erkend als leerbedrijf, onder andere voor BBL’ers. Ook doordat we actief lid zijn van Brainport Industries College, een samenwerkingsverband tussen bedrijven en scholen uit de regio, vind je bij ons de ideale leerwerkplek.