Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

21 jul 2020

Zelfs in deze vreemde periode van thuis studeren en afstand bewaren. Zij deden het! We hebben harde werkers in ons team van BBL-studenten. KMWE feliciteert elf succesvolle studenten!

Lees meer
30 mrt 2020

KMWE zal aanwezig zijn op de Fontys Engineers Meet & Match. We nodigen je uit om ons te ontmoeten tijdens een van de speeddatesessies.

Lees meer
25 feb 2020

Op 18 februari organiseerde KMWE een Tech Event. Tijdens dit event kregen studenten de kans om KMWE te bezoeken op de Brainport Industries Campus. Bekijk onze after movie!

Lees meer
14 feb 2020

Vijftien nieuwe stagiaires kozen voor een stage bij KMWE. We wensen hen veel succes.

Lees meer
14 jan 2020

Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over wat en waar ze willen studeren, is KMWE Group aanwezig op de open dag van Summa Technologie op 18 januari tussen 11.00 en 15.00 uur op Brainport Industries Campus. Ontdek je talent!

Lees meer
13 jan 2020

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe ons technisch bedrijf er van binnen uitziet? Ben je nog aan het onderzoeken wat je gaat doen na je huidige opleiding? Bezoek een Tech Event bij KMWE.

Lees meer
22 nov 2019

Voor het derde jaar op rij heeft KMWE samen met het Summa International Engineering het project methodisch ontwerpen met succes afgerond.

Lees meer
11 feb 2018

In het project ‘Vakkanjers’ ontdekken en ontwikkelen vmbo- en mbo-studenten hun vakmanschap en voeren ze echte opdrachten uit voor een landelijke opdrachtgever. Drie KMWE-studenten doen mee aan deze landelijke wedstrijd.

Lees meer
22 nov 2017

Wilfred Swinkels is genomineerd voor de Noordhofprijs 2017. De uitreiking vindt plaats op 22 november.

Lees meer
12 okt 2017

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan een van de leden van Brainport Industries College. Deze prijs staat voor de aandacht en investering in vakmensen.

Lees meer