Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

18 mei 2021

Het ecosysteem van Brainport Industries Campus in een notendop! Studenten van Summa Techniek kregen bij KMWE de mogelijkheid om onderdelen te maken voor de SHOW van Solar Team Eindhoven.

Lees meer
09 apr 2021

Collin Louwers volgde een BBL-opleiding verspanen. In deze video legt hij uit hoe het is om te werken en te leren als leerling verspanen bij KMWE.

Lees meer
08 apr 2021

KMWE will be the official partner of Solar Team Eindhoven (STE) and support the team of TU/e students by engineering and manufacturing parts of their solar vehicle.

Lees meer
07 apr 2021

Tjebbe Smit wordt de nieuwe Managing Director van KMWE Mechatronics. Hij zal toetreden tot de Executive Board van KMWE Group. Hij wordt verantwoordelijk voor KMWE Precision B.V.

Lees meer
08 mrt 2021

Brainport Industries Campus (BIC), hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campusontwikkeling in het hart van Brainport Eindhoven . Bekijk de  VR 360 video.

Lees meer
16 feb 2021

Nieuwe collega’s en studenten zijn welkom geheten tijdens een online introductie. We wensen hen allen veel succes.

Lees meer
09 feb 2021

KMWE is aanwezig tijdens de digitale editie van Fontys Engineers Meet & Match. We nodigen je uit om ons te ontmoeten tijdens een van de speeddatesessies.

Lees meer
05 feb 2021

In dit interview geeft Edward Voncken antwoord op de vraag: “Hoe ziet jouw wereld eruit na Corona.”

Lees meer
25 jan 2021

Om studenten van Vakcollege Eindhoven te inspireren om voor een carrière in de techniek te kiezen, legt KMWE uit wat het betekent om in de techniek te werken. De exacte datum wordt binnenkort toegevoegd.

Lees meer
19 jan 2021

Zondag 24 januari vindt de online open dag plaats van Summa Techniek. Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over een toekomstige studie in het techniekonderwijs (bbl-leerwerktraject), staat KMWE open voor alle vragen. KMWE biedt bbl-trajecten aan voor de vakgebieden mechatronica, verspanen en plaatwerk.

Lees meer
18 dec 2020

We willen onze medewerkers bedanken voor hun inzet in dit rare jaar van de COVID-19 pandemie. Ook willen we al onze relaties bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar en kijken we uit naar de voortzetting ervan in 2021. Daarom hebben we jullie onze kerstwens gestuurd.

Lees meer
19 okt 2020

Ralf Bouwmans is genomineerd voor de Noordhofprijs 2020, in de categorie Mechatronica. De uitreiking vindt online plaats op 13 november.

Lees meer