Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

18 nov 2021

Deze week zijn wij verblijd met een bezoek van 2e jaars studenten van Summa Transport & Logistiek. Het bezoek stond in het teken van productie logistiek.

Lees meer
18 nov 2021

Monique Lemaire van Leerwerkloket Zuidoost-Brabant en Ron van der Reest van KMWE gingen in gesprek met moderator Tom Jessen over Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en hoe je dat kan toepassen in je organisatie.  Deze podcast is een initiatief van Brainport Eindhoven.

Lees meer
26 okt 2021

Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over techniekonderwijs als ondersteuning voor een mogelijke carrière in de techniek, neemt KMWE deel aan de bedrijvenmarkt tijdens de open dag van Summa Techniek. 6 november tussen 10.00 en 15.00 uur op Brainport Industries Campus.

Lees meer
18 okt 2021

Joey Antonis volgde een BBL-opleiding mechatronica. In deze video toont hij zijn afstudeerproject en legt hij uit hoe het is om te werken en te leren als leerling mechatronica bij KMWE.

Lees meer
08 okt 2021

Ook dit jaar staat KMWE met een team aan de start van de Marathon Eindhoven. Wij wensen de deelnemers veel succes.

Lees meer
01 okt 2021

Mustapha Doudou is genomineerd voor de Noordhofprijs 2021, in de categorie Metaal. De uitreiking vindt plaats op 26 november.

Lees meer
06 sep 2021

Op deze website is, naast een overzicht van onze actuele vacatures, veel informatie te vinden over KMWE als werkgever, wie we zijn en wat we doen. Tevens vertellen een paar collega’s hoe zij stappen hebben gezet binnen onze organisatie. Neem snel een kijkje!

Lees meer
27 jul 2021

Normaliter luiden we bij KMWE de vakantie in met een borrel, maar vanwege de nog geldende richtlijnen in verband met COVID-19, zijn alle collega’s verblijd met deze leuke attentie. KMWE wenst iedereen een prachtige zomer!

Lees meer
26 jul 2021

Vandaag zetten we onze, maar liefst 10 geslaagden, in het zonnetje! We zijn enorm trots op deze talentvolle en inspirerende groep.

Lees meer
29 jun 2021

KMWE start met een fietsvergoeding voor onze medewerkers die op de fiets naar het werk komen. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan fitte medewerkers, vermindering van files en parkeerproblemen en duurzaamheid.

Lees meer
18 jun 2021

We zijn blij dat we onze nieuwe medewerkers op een persoonlijke manier hebben kunnen verwelkomen, in plaats van een online meeting.

Lees meer
01 jun 2021

Het beloofde een jaar te worden van groei. Het tegenovergestelde was waar. De fabriek was ineens leeg… In dit artikel blikt Edward Voncken terug op het jaar 2020.

Lees meer