Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

05 feb 2021

In dit interview geeft Edward Voncken antwoord op de vraag: “Hoe ziet jouw wereld eruit na Corona.”

Lees meer
25 jan 2021

Om studenten van Vakcollege Eindhoven te inspireren om voor een carrière in de techniek te kiezen, legt KMWE uit wat het betekent om in de techniek te werken. De exacte datum wordt binnenkort toegevoegd.

Lees meer
19 jan 2021

Zondag 24 januari vindt de online open dag plaats van Summa Techniek. Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over een toekomstige studie in het techniekonderwijs (bbl-leerwerktraject), staat KMWE open voor alle vragen. KMWE biedt bbl-trajecten aan voor de vakgebieden mechatronica, verspanen en plaatwerk.

Lees meer
18 dec 2020

We willen onze medewerkers bedanken voor hun inzet in dit rare jaar van de COVID-19 pandemie. Ook willen we al onze relaties bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar en kijken we uit naar de voortzetting ervan in 2021. Daarom hebben we jullie onze kerstwens gestuurd.

Lees meer
19 okt 2020

Ralf Bouwmans is genomineerd voor de Noordhofprijs 2020, in de categorie Mechatronica. De uitreiking vindt online plaats op 13 november.

Lees meer
21 jul 2020

Zelfs in deze vreemde periode van thuis studeren en afstand bewaren. Zij deden het! We hebben harde werkers in ons team van BBL-studenten. KMWE feliciteert elf succesvolle studenten!

Lees meer
30 mrt 2020

KMWE zal aanwezig zijn op de Fontys Engineers Meet & Match. We nodigen je uit om ons te ontmoeten tijdens een van de speeddatesessies.

Lees meer
25 feb 2020

Op 18 februari organiseerde KMWE een Tech Event. Tijdens dit event kregen studenten de kans om KMWE te bezoeken op de Brainport Industries Campus. Bekijk onze after movie!

Lees meer
14 feb 2020

Vijftien nieuwe stagiaires kozen voor een stage bij KMWE. We wensen hen veel succes.

Lees meer
14 jan 2020

Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over wat en waar ze willen studeren, is KMWE Group aanwezig op de open dag van Summa Technologie op 18 januari tussen 11.00 en 15.00 uur op Brainport Industries Campus. Ontdek je talent!

Lees meer
13 jan 2020

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe ons technisch bedrijf er van binnen uitziet? Ben je nog aan het onderzoeken wat je gaat doen na je huidige opleiding? Bezoek een Tech Event bij KMWE.

Lees meer
22 nov 2019

Voor het derde jaar op rij heeft KMWE samen met het Summa International Engineering het project methodisch ontwerpen met succes afgerond.

Lees meer