Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

27 jul 2021

Normaliter luiden we bij KMWE de vakantie in met een borrel, maar vanwege de nog geldende richtlijnen in verband met COVID-19, zijn alle collega’s verblijd met deze leuke attentie. KMWE wenst iedereen een prachtige zomer!

Lees meer
26 jul 2021

Vandaag zetten we onze, maar liefst 10 geslaagden, in het zonnetje! We zijn enorm trots op deze talentvolle en inspirerende groep.

Lees meer
29 jun 2021

KMWE start met een fietsvergoeding voor onze medewerkers die op de fiets naar het werk komen. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen aan fitte medewerkers, vermindering van files en parkeerproblemen en duurzaamheid.

Lees meer
18 jun 2021

We zijn blij dat we onze nieuwe medewerkers op een persoonlijke manier hebben kunnen verwelkomen, in plaats van een online meeting.

Lees meer
01 jun 2021

Het beloofde een jaar te worden van groei. Het tegenovergestelde was waar. De fabriek was ineens leeg… In dit artikel blikt Edward Voncken terug op het jaar 2020.

Lees meer
18 mei 2021

Het ecosysteem van Brainport Industries Campus in een notendop! Studenten van Summa Techniek kregen bij KMWE de mogelijkheid om onderdelen te maken voor de SHOW van Solar Team Eindhoven.

Lees meer
09 apr 2021

Collin Louwers volgde een BBL-opleiding verspanen. In deze video legt hij uit hoe het is om te werken en te leren als leerling verspanen bij KMWE.

Lees meer
08 apr 2021

KMWE will be the official partner of Solar Team Eindhoven (STE) and support the team of TU/e students by engineering and manufacturing parts of their solar vehicle.

Lees meer
07 apr 2021

Tjebbe Smit wordt de nieuwe Managing Director van KMWE Mechatronics. Hij zal toetreden tot de Executive Board van KMWE Group. Hij wordt verantwoordelijk voor KMWE Precision B.V.

Lees meer
08 mrt 2021

Brainport Industries Campus (BIC), hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campusontwikkeling in het hart van Brainport Eindhoven . Bekijk de  VR 360 video.

Lees meer
16 feb 2021

Nieuwe collega’s en studenten zijn welkom geheten tijdens een online introductie. We wensen hen allen veel succes.

Lees meer
09 feb 2021

KMWE is aanwezig tijdens de digitale editie van Fontys Engineers Meet & Match. We nodigen je uit om ons te ontmoeten tijdens een van de speeddatesessies.

Lees meer