Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

17 jan 2023

In dit tweede deel van de virtuele tours, geven we een inkijkje bij ATM Oirschot dat gespecialiseerd is in het nabehandelen van producten van diverse materiaalsoorten, ferro en non-ferro.

Lees meer
10 jan 2023

In dit eerste deel van onze virtuele tours, geven we een inkijkje van KMWE Precision in de inspirerende omgeving van de fabriek van de toekomst op Brainport Industries (BIC). Het BIC ligt in het hart van de Brainport regio in Eindhoven.

Lees meer
16 dec 2022

Mijlpaal! We breiden onze Additive Manufacturing activiteiten uit op de Brainport Industries Campus om onze expertise op het gebied van 3D-metaalprinttechnologie verder te benutten.

Lees meer
11 nov 2022

Huub van de Water is winnaar van de Noordhofprijs 2022, in de categorie Metaal.

Lees meer
27 sep 2022

Huub van de Water is genomineerd voor de Noordhofprijs 2022, in de categorie Metaal. De uitreiking vindt plaats op 10 november.

Lees meer
07 jun 2022

Neem een kijkje in de high tech-keuken van onze regio! Een van de hotspots dit jaar is de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten.

Lees meer
22 feb 2022

Additive Manufacturing is een vakgebied waarin de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Dit heeft ook effect op het design van onderdelen. Deze worden functie gedreven. Nieuwsgierig?

Lees meer
28 dec 2021

Jeugd al op jonge leeftijd enthousiast maken voor techniek, is een speerpunt van KMWE. Niet voor niets sponsort KMWE dan ook al jaren De Ontdekfabriek en zijn trots om dit in 2022 weer te doen.

Lees meer
24 dec 2021

We willen onze medewerkers bedanken voor hun inzet in dit rare jaar van de COVID-19 pandemie. Ook willen we al onze relaties bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar en kijken we uit naar de voortzetting ervan in 2022. Daarom hebben we jullie onze kerstwens gestuurd.

Lees meer
10 dec 2021

Twee groupen scholieren van het Vakcollege Eindhoven hebben een bezoek gebracht aan KMWE. Het doel van het bezoek was om kennis te maken met KMWE om zodoende een toekomstige keuze te maken voor een (BBL) vervolgopleiding en een uiteindelijke beroepskeuze.

Lees meer
30 nov 2021

Voor het vijfde jaar op rij zijn KMWE en Summa International Engineering de samenwerking aangegaan voor het methodische ontwerpproject. Lustrum jaar!

Lees meer
23 nov 2021

Mustapha Doudou is genomineerd voor de Noordhofprijs 2021, in de categorie Metaal. De uitreiking vindt plaats op 26 november.

Lees meer