Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

07 jun 2022

Neem een kijkje in de high tech-keuken van onze regio! Een van de hotspots dit jaar is de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten.

Lees meer
22 feb 2022

Additive Manufacturing is een vakgebied waarin de ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart opvolgen. Dit heeft ook effect op het design van onderdelen. Deze worden functie gedreven. Nieuwsgierig?

Lees meer
28 dec 2021

Jeugd al op jonge leeftijd enthousiast maken voor techniek, is een speerpunt van KMWE. Niet voor niets sponsort KMWE dan ook al jaren De Ontdekfabriek en zijn trots om dit in 2022 weer te doen.

Lees meer
24 dec 2021

We willen onze medewerkers bedanken voor hun inzet in dit rare jaar van de COVID-19 pandemie. Ook willen we al onze relaties bedanken voor de prettige en succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar en kijken we uit naar de voortzetting ervan in 2022. Daarom hebben we jullie onze kerstwens gestuurd.

Lees meer
10 dec 2021

Twee groupen scholieren van het Vakcollege Eindhoven hebben een bezoek gebracht aan KMWE. Het doel van het bezoek was om kennis te maken met KMWE om zodoende een toekomstige keuze te maken voor een (BBL) vervolgopleiding en een uiteindelijke beroepskeuze.

Lees meer
30 nov 2021

Voor het vijfde jaar op rij zijn KMWE en Summa International Engineering de samenwerking aangegaan voor het methodische ontwerpproject. Lustrum jaar!

Lees meer
23 nov 2021

Mustapha Doudou is genomineerd voor de Noordhofprijs 2021, in de categorie Metaal. De uitreiking vindt plaats op 26 november.

Lees meer
18 nov 2021

Deze week zijn wij verblijd met een bezoek van 2e jaars studenten van Summa Transport & Logistiek. Het bezoek stond in het teken van productie logistiek.

Lees meer
18 nov 2021

Monique Lemaire van Leerwerkloket Zuidoost-Brabant en Ron van der Reest van KMWE gingen in gesprek met moderator Tom Jessen over Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en hoe je dat kan toepassen in je organisatie.  Deze podcast is een initiatief van Brainport Eindhoven.

Lees meer
26 okt 2021

Om studenten te helpen en te inspireren beslissingen te nemen over techniekonderwijs als ondersteuning voor een mogelijke carrière in de techniek, neemt KMWE deel aan de bedrijvenmarkt tijdens de open dag van Summa Techniek. 6 november tussen 10.00 en 15.00 uur op Brainport Industries Campus.

Lees meer
18 okt 2021

Joey Antonis volgde een BBL-opleiding mechatronica. In deze video toont hij zijn afstudeerproject en legt hij uit hoe het is om te werken en te leren als leerling mechatronica bij KMWE.

Lees meer
08 okt 2021

Ook dit jaar staat KMWE met een team aan de start van de Marathon Eindhoven. Wij wensen de deelnemers veel succes.

Lees meer