Onze evenementen en nieuws

Wil jij ons ontmoeten en erachter komen of KMWE bij je past? We organiseren en nemen regelmatig deel aan career events, tech events en innovatieprojecten, waar ook jíj bij kunt zijn. Je vindt ons ook bij open dagen van opleidingsinstituten. Graag tot snel!

13 okt 2023

Linda Bak (auteur bij Innovation Origins) praat met KMWE Aerospace en BIC over de automatisering en robotisering, wat zorgt voor een sneller en efficiënter productieproces in fabrieken. Mensen lijken overbodig, maar schijn bedriegt.

Lees meer
22 sep 2023

Joris de Bruin is genomineerd voor de Noordhofprijs 2023, in de categorie Mechatronics. De uitreiking vindt plaats op 7 november.

Lees meer
29 aug 2023

Ook dit jaar staan KMWE lopers aan de start van de Marathon Eindhoven. Wij wensen de deelnemers veel succes.

Lees meer
27 jun 2023

Tijdens het Brainport Industries Jaarcongres op 5 oktober 2023 zal Manon Pijnenburg met trots, namens de familie, de award uitreiken aan de nieuwe winnaar.

Lees meer
28 apr 2023

Neem een kijkje in de high tech-keuken van onze regio! Brainport Industries Campus in Eindhoven is een van de hotspots. Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten.

Lees meer
14 mrt 2023

Op 9 maart organiseerde KMWE een Tech Event. Tijdens dit event kregen aankomende techniektalenten en zij-instromers de kans om KMWE te bezoeken op de Brainport Industries Campus. Bekijk onze after movie!

Lees meer
31 jan 2023

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe ons technisch bedrijf er van binnen uitziet? Ben je nog aan het onderzoeken wat je gaat doen na je huidige opleiding? Bezoek een Tech Event bij KMWE.

Lees meer
17 jan 2023

In dit tweede deel van de virtuele tours, geven we een inkijkje bij ATM Oirschot dat gespecialiseerd is in het nabehandelen van producten van diverse materiaalsoorten, ferro en non-ferro.

Lees meer
10 jan 2023

In dit eerste deel van onze virtuele tours, geven we een inkijkje van KMWE Precision in de inspirerende omgeving van de fabriek van de toekomst op Brainport Industries (BIC). Het BIC ligt in het hart van de Brainport regio in Eindhoven.

Lees meer
16 dec 2022

Mijlpaal! We breiden onze Additive Manufacturing activiteiten uit op de Brainport Industries Campus om onze expertise op het gebied van 3D-metaalprinttechnologie verder te benutten.

Lees meer
11 nov 2022

Huub van de Water is winnaar van de Noordhofprijs 2022, in de categorie Metaal.

Lees meer
27 sep 2022

Huub van de Water is genomineerd voor de Noordhofprijs 2022, in de categorie Metaal. De uitreiking vindt plaats op 10 november.

Lees meer